12.03.2017 20:05

Janssen blij met steun van fans en spelers

Vincent Janssen heeft zijn eerste veldgoal gemaakt voor Tottenham Hotspur tegen Milwall. Zijn medespelers zijn blij voor hem. (12-03-2017)
Vincent Janssen heeft zijn eerste veldgoal gemaakt voor Tottenham Hotspur tegen Milwall. Zijn medespelers zijn blij voor hem. (12-03-2017)

De ban werd zondagmiddag gebroken voor Vincent Janssen. De spits van Tottenham Hotspur maakte tegen Milwall zijn eerste velddoelpunt, waarna de supporters en zijn medespelers uitvoerig voor hem juichten.

Sinds zijn transfer van AZ naar Tottenham, moest Janssen het vooral doen met invalbeurten. In de Engelse bekertoernooien kreeg hij meer kansen, maar de spits scoorde tot zondagmiddag enkel zijn vier goals vanaf de strafschopstip. In de thuiswedstrijd met Milwall in de kwartfinale van de FA Cup begon hij opnieuw op de bank, maar mocht hij invallen met nog ruim een kwartier op de klok. Janssen was verantwoordelijk voor het slotakkoord in een ruime 6-0 zege van The Spurs.

"Ik kwam erin met nog wat tijd op de klok. Het was een goede bal van Son, hij ging er gelukkig in en ik ben blij met mijn doelpunt", haalt Janssen zijn doelpunt terug tegenover Spurs TV. Janssen juichte zelf zeer ingetogen, maar zijn medespelers vierden het doelpunt uitbundiger. "Het is mooi om te zien dat ze blij voor me zijn. Ik heb hier hard voor gewerkt en ik ben er ook erg blij mee."

Ook de supporters op White Hart Lane waren gelukkig met het doelpunt van de hardwerkende spits. Zijn naam werd gescandeerd vanaf de tribunes, waar Janssen de fans erg dankbaar voor is. "Elke voetbalspeler wil dat horen. Het is geweldig hoe ze me steunen, dat waardeer ik erg. Het is prachtig om te spelen en dat ze dan mijn naam scanderen."

Manager Mauricio Pochettino was ook blij voor zijn reserve-spits."Een speler lijdt eronder wanneer je niet scoort en een spits bent. Het was een zware periode en daarom waren al zijn teamgenoten zo blij. Het was een mooi moment. Hij doet het goed en we moeten op deze lijn doorgaan." Ook Janssen hoopt dat hij met zijn veldgoal en speelminuten een moeilijke periode af te sluiten. "Het was natuurlijk zwaar, maar zo is voetbal. Het was hard werken en uiteindelijk krijg je je kansen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner