14.03.2017 09:17

Mourinho niet blij met Chelsea-supporters

Manchester United-trainer José Mourinho zag zijn ploeg maandagavond verliezen in de kwartfinale van de FA Cup (1-0) van Chelsea, maar de Portugees was na afloop vooral bezig met de supporters van Chelsea en scheidsrechter Michael Oliver.

Mourinho, die in het verleden succesvol was bij Chelsea, werd door de fans van de thuisploeg uitgemaakt voor Judas. "Totdat Chelsea een trainer heeft die hen vier landstitels bezorgt, blijf ik de nummer één", aldus Mourinho na afloop van het FA Cup-duel in gesprek met de BBC. "Voorlopig is Judas nog altijd nummer één."

Ook met de scheidsrechter was Mourinho niet blij. Oliver stuurde Ander Herrera al na 35 minuten met twee keer geel van het veld. "Michael Oliver is een scheidsrechter met een fantastische potentie. In vier wedstrijden heeft hij ons drie strafschoppen tegen en een rode kaart gegeven. Meneer Oliver kan naar huis gaan en zijn eigen optreden evalueren. Ik wil zijn werk niet doen. Ik wil hem niet bekritiseren, maar richt me op mijn eigen werk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner