05.10.2018 11:45

Nuneaton staat 7-2 voor, maar verliest uiteindelijk 8-9

Sommige verhalen zijn nauwelijks te bevatten. Dit is er zo één. Regelmatig hoor je dat een voorsprong van twee doelpunten verschil nog altijd gevaarlijk is. Maar wat te denken van een voorsprong van vijf doelpunten met nog een half uur te spelen?

Een jeugdploeg van Nuneaton Borough (dat zelf uitkomt in de Vanarama National League North) stond in de 62e minuut nog met 7-2 voor in de FA Cup. Tegenstander Halesowen Town liet het daar niet bij zitten want ging nog op zoek naar de zege. In achttien minuten scoorde de ploeg vier keer en was het 7-6. Dat liet Nuneaton Borough zich niet gebeuren en dus maakte het zeven minuten voor tijd de 8-6. Het leek gedaan, maar niets was minder waar. Halesowen Town maakte nog drie doelpunten, met de laatste in de zesde minuut van de blessuretijd: van 7-2 naar 8-9.