14.01.2014 22:41

Fulham bekert verder

Fulham heeft zich vrij gemakkelijk geplaatst voor de vierde ronde van de FA Cup. Dinsdagavond was de ploeg van René Meulensteen met 3-0 te sterk voor Norwich City. Er moest een replay aan te pas komen omdat beide ploegen een anderhalve week geleden in Norwich niet verder kwamen dan een 1-1 gelijkspel.

Al na zestien minuten spelen kwam Fulham op voorsprong. Spits Darren Bent was met zijn doelpunt belangrijk voor zijn team. Vlak voor rust bracht Ashkan Dejagah de stand op 2-0, waardoor een bekerstunt voor Norwich City leek uitgesloten.
Na rust kwam Ricky van Wolfswinkel in de ploeg bij The Canaries, Leroy Fer bleef de hele wedstrijd op de bank zitten. Maarten Stekelenburg stond de hele wedstrijd op doel bij Fulham. Halverwege de tweede helft bepaalde Steve Sidwell de eindstand op 3-0.