16.07.2016 18:04

Robben valt geblesseerd uit bij zijn rentree

Voor Arjen Robben heeft zijn officieuze rentree in het shirt van Bayern München slechts een half uur geduurd. De aanvoerder van het Nederlands elftal moest zaterdag in de eerste oefenwedstrijd onder leiding van trainer Carlo Ancelotti tegen SV Lippstadt 08 al vroeg naar de kant. Robben was bezig met een sprint toen hij plotseling iets voelde en direct stopte. De aanvaller liet zich meteen vervangen.

De 32-jarige Robben miste de laatste maanden van het afgelopen seizoen vanwege een hardnekkige blessure. Hij werkte lang aan zijn herstel, onder meer tijdens het trainingskamp van Oranje in Portugal. Robben hervatte vorige week al de training bij Bayern, een week eerder dan zijn ploeggenoten die zich maandag pas in München meldden bij Ancelotti.

Robben was tegen Oberliga-club SV Lippstadt 08 (vijfde voetbalniveau van Duitsland) in het eerste half uur bijzonder actief. Hij leidde de openingstreffer van Julian Green in en maakte zelf de tweede. Kort na de 3-0 van Franck Ribéry moest hij geblesseerd naar de kant.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner