20.02.2014 16:34

Vlaar vreest niet voor degradatie

Ron Vlaar staat momenteel op een 'veilige' twaalfde plaats met Aston Villa. Maar de ploeg uit Brimingham staat slechts vier punten boven de degradatiestreep. Toch maakt Vlaar zich geen zorgen.

"Bij ons wordt er niet gesproken over degradatie. We weten dat we punten moeten pakken en daar gaan we elke wedstrijd weer voor", vertelt de verdediger in The Birmingham Mail. "We moeten als een team spelen en hard werken." The Villans zijn bezig aan een slechte reeks. Van de laatste twaalf competitiewedstrijden werden er slechts twee gewonnen. Zeven keer werd er verloren in die reeks. De laatste drie competitieduels is Villa zonder zege, waardoor de ploeg nu twaalfde staat, met 28 punten. Dat is slechts vier meer dan Sunderland, dat op een achttiende plaats staat.

"Het zal de komende weken nog wel dicht bij elkaar blijven", aldus Vlaar over de ploegen in de gevarenzone. "Je ziet dat iedereen van iedereen kan winnen. We moeten er voor zorgen dat we echt niet in de problemen en onder de degradatiestreep komen." Tegen het Newcastle United van landgenoten Tim Krul, Vurnon Anita en Luuk de Jong moet zondag een betere reeks ingezet worden. "Dat zal weer moeilijk worden, maar ik denk dat we de kwaliteiten hebben om te winnen."

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner