24.02.2014 13:54

Vertonghen wil niet praten over toekomst

Jan Vertonghen (l.) in duel met Moussa Sissoko (r.) tijdens Tottenham Hotspur - Newcastle United. (10-11-2013)
Jan Vertonghen (l.) in duel met Moussa Sissoko (r.) tijdens Tottenham Hotspur - Newcastle United. (10-11-2013)

Jan Vertonghen heeft nog een contract tot de zomer van 2016 bij Tottenham Hotspur. De toekomst van de Belg bij de club uit Londen is echter onzeker. De verdediger wil graag in de Champions League spelen.

De clubleiding van Tottenham Hotspur vreest dat de Rode Duivel straks vertrekt als de Spurs geen Champions League halen. "Laten we aan het eind van het seizoen nog eens praten", reageert Vertonghen enigszins mysterieus tegen Het Laatste Nieuws. Tottenham verspeelde zondag drie dure punten in de strijd om een plaats in de Champions League. De Londenaren hebben met nog elf wedstrijden te gaan, zes punten achterstand op nummer vier Liverpool en spelen komende maand belangrijke wedstrijden tegen Chelsea, Arsenal en Liverpool. 

De leiding van de Spurs vreest een vertrek van Vertonghen. "Of ik tevreden zal zijn met een seizoen zonder Champions League? Dat zijn altijd moeilijke vragen", zei Vertonghen, zondag in de mixed zone na afloop van het treffen met Norwich. "Het liefste zou ik de Champions League halen met Tottenham en hopelijk slagen we daar ook in. Over de rest wil ik niet klagen. Laten we gewoon het eind van het seizoen en het WK in Brazilië afwachten." 

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner