02.03.2014 14:39

Robben schenkt wedstrijdbal aan kinderen

Arjen Robben kwam zaterdagavond met een mooi cadeautje voor zijn kinderen thuis. De aanvaller van Bayern München scoorde tegen Schalke 04 (5-1) liefst drie keer en mocht als beloning de wedstrijdbal mee naar huis nemen. "Mijn drie kinderen zijn mijn grootste fans, deze bal is voor hen", zei Robben met een brede grijns.

Bayern München speelde vooral in de eerste helft met Schalke 04, dat na een half uur al tegen een achterstand van 4-0 aan keek. Robben zorgde voor de tweede en de vierde treffer, in de tweede helft maakte hij zijn 'hattrick' compleet door een strafschop te benutten.

"Het was een genot om op het veld te staan, we hadden zoveel plezier. Die eerste helft was misschien wel de beste die ik heb gespeeld in het shirt van Bayern, met zoveel tempo en agressiviteit. Schalke heeft geen moment in de wedstrijd gezeten, we hebben ze overlopen. We moeten proberen dit ritme vast te houden voor de grote wedstrijden die komen gaan", aldus Robben, die zich maandag bij het Nederlands elftal meldt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner