25.03.2014 11:38

Källström staat voor debuut bij Arsenal

Kim Källström werd tijdens de afgelopen transferperiode op het allerlaatste moment door Arsenal overgenomen van Spartak Moskou. De Zweed was geblesseerd, maar kan eindelijk gaan debuteren.

De middenvelder kwam in zijn eerste acht weken wegens een rugblessure geen minuut in actie voor de Londenaren. "Arsenal wist dat ik geblesseerd was. Het was eigenlijk een beroerde timing", vertelt de Zweedse international aan Expressen

"Die allerlaatste transferdag was verbijsterend op zijn minst, het ging allemaal heel snel", vervolgt Källström. "Arsenal heeft daarna goed voor me gezorgd tijdens mijn revalidatie. Alles werd heel goed gecontroleerd."

Källström was verrast toen Arsenal bij hem aanklopte. Helemaal omdat de Zweed op dat moment in een moeilijke fase in zijn carrière zat. Zo had hij geen basisplaats in Rusland. "Het was niet iets dat ik verwachtte. Natuurlijk was ik verrast. Ik heb een degelijke carrière en ze hadden zo'n type speler nodig."

"Arsenal is een ongelooflijke club, het is de grootste club waar ik voor gespeeld heb", zegt de oud-speler van onder meer Olympique Lyon. "Arsène Wenger is een verbazingwekkend persoon. Zijn motivatie en houding zijn altijd honderd procent."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner