27.03.2014 11:54

De Guzmán: "Ik dacht dat ik er door was"

Swansea City behaalde dinsdagavond een goed resultaat in Londen door met 2-2 gelijk te spelen tegen Arsenal. Toch zal Jonathan de Guzmán het gevoel hebben dat er meer in zat.

De middenvelder ging in de slotfase namelijk alleen op de Arsenal-doelman af, maar scheidsrechter Lee Probert floot voor het einde van de wedstrijd. "Ik dacht dat ik er door was, maar de scheidsrechter blies op zijn fluit", zegt De Guzmán tegenover de South Wales Evening Post. "Ik weet niet hoeveel tijd er nog over was, maar het is heel raar dat je affluit als een ploeg in de tegenaanval is."

Ook met een gelijkspel kunnen The Swans echter tevreden zijn. "Het was een geweldig resultaat voor ons, ook al eindigde de wedstrijd op deze manier. Het laat zien dat we capabel genoeg zijn om schade aan te richten en als dat buitenshuis lukt, kunnen we het ook in eigen huis doen."

Probert kreeg na afloop veel kritiek, maar de Nederlandse middenvelder die werd geboren in Canada toonde zich sportief. "Na de wedstrijd was ik natuurlijk heel boos, maar we hebben de fans en de scheidsrechter bedankt", aldus de Oranje-international.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner