29.03.2014 17:35

Feestje kost Bayern twee punten

Bayern München heeft enkele dagen na het behalen van de landstitel in Berlijn bij het feestje voor eigen publiek zaterdag 2 punten ingeleverd. Dat deed het tegen Hoffenheim, dat de kampioen in een doelpuntrijk duel verrassend goed bijhield (3-3).

Na 45 minuten leidde Bayern met 3-2. Hoffenheim kwam verrassend op voorsprong door Anthony Modeste. Daarna scoorden de Peruaan Claudio Pizarro (2) en Xherdan Shaqiri voor de thuisclub. In de 44e minuut kwam de middenmoter door Sejad Salihovic terug in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd kwam Hoffenheim door Roberto Firmino zelfs op gelijke hoogte.

Arjen Robben begon op de bank bij Bayern, dat met het oog op de ontmoeting met Manchester United in de Champions League niet in zijn sterkste samenstelling speelde. De Nederlander viel een kwartier voor tijd nog wel in.