05.04.2014 18:13

Fulham geen hekkensluiter meer na zege

Fulham heeft zaterdag een belangrijke overwinning geboekt in de strijd tegen rechtstreekse degradatie uit de Premier League. De club uit Londen boekte een uitzege bij Aston Villa (1-2), dankzij treffers van Kieran Richardson en Hugo Rodallega.

Fulham heeft de laatste plaats van de Premier League verlaten. De ploeg passeerde Sunderland en Cardiff City op de ranglijst. Sunderland heeft nog wel drie duels te goed.

Bij Aston Villa hadden Ron Vlaar en Leandro Bacuna een basisplaats. John Heitinga werd 8 minuten voor tijd gewisseld bij Fulham. Doelman Maarten Stekelenburg zat opnieuw de hele wedstrijd op de bank bij de ploeg van trainer Felix Magath.

Swansea City verloor de uitwedstrijd bij Hull City met 1-0. George Boyd passeerde doelman Michel Vorm in de 37e minuut. Jonathan de Guzman werd in de rust gewisseld bij de ploeg uit Wales. Norwich City ging voor eigen publiek onderuit tegen West Bromwich Albion (0-1). Ricky van Wolfswinkel mocht niet invallen bij de thuisclub.