08.04.2014 11:55

'Chelsea wil door met Van Aanholt'

Patrick van Aanholt (l.) in duel met Gianni Zuiverloon (r.) tijdens het duel tussen Vitesse en ADO Den Haag. (7-2-2014)
Patrick van Aanholt (l.) in duel met Gianni Zuiverloon (r.) tijdens het duel tussen Vitesse en ADO Den Haag. (7-2-2014)

Patrick van Aanholt speelt al sinds januari 2012 op huurbasis voor Vitesse. De linksback van Chelsea kan naar verluidt binnenkort echter een nieuw contract tekenen in Londen. De huidige verbintenis van de linkspoot loopt medio 2015 af.

José Mourinho heeft momenteel rechtspoot César Azpilicueta als linksback geposteerd, terwijl Ashley Cole niet meer in de plannen van de Portugese hoofdcoach voorkomt. Een terugkeer van Van Aanholt lijkt dus reëel. "Het allerliefste wil ik slagen bij Chelsea, dat is altijd mijn doel geweest. Ik heb op dit moment nog niet bijgetekend. We zien het wel", houdt Van Aanholt alles open in gesprek met Voetbal International.

Volgens het weekblad lijkt het uitgesloten dat hij ook volgend seizoen in Arnhem speelt. Bondscoach Louis van Gaal is bovendien nog altijd zoekende naar een linksback, waardoor Van Aanholt het WK nog niet uit zijn hoofd heeft gezet. "Dat WK heb ik nog niet uit mijn hoofd gezet. Alleen moet ik er niet te veel aan denken, dan ga ik alleen maar minder presteren. Mijn vakantie heb ik nog niet geboekt. Ik ga de komende weken voor mijn laatste kans."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner