08.04.2014 15:08

De Guzmán: "We zijn niet veilig"

Swansea City verloor afgelopen weekend met 1-0 van Hull City, waardoor de ploeg uit Wales nog steeds niet zeker is van een extra jaar in de Premier League. Jonathan de Guzmán waakt dan ook voor gemakzucht.

The Swans staan momenteel vijftiende in de Premier League. Het gat naar de achttiende plaats van Fulham bedraagt slechts zes punten. Genoeg om voor te knokken dus in de komende vijf duels, waarvan titelkandidaat Chelsea de eerste is. "We zijn niet veilig", zegt de middenvelder in de South Wales Evening Post

"Na de winst tegen Norwich (3-0) wilden we daarop verder bouwen en een goed resultaat halen tegen Hull", vervolgt De Guzmán. "Het is een grote domper en een wedstrijd waar we van moeten leren, het positieve eruit halen en aan al het negatieve werken voor volgende week."

"Chelsea zal niet makkelijk zijn, dat is een geweldig team", zegt de international van Nederland. "Ik kan ook niet zeggen dat nog één zege genoeg is. Het is moeilijk. Er zijn veel staartploegen die punten pakken. We kunnen niet aannemen dat 36 punten genoeg is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner