14.04.2014 16:02

Ba: "Ik ben er altijd in blijven geloven"

Kortgeleden was Demba Ba nog de derde spits van Chelsea, maar zowel tegen Paris Saint-Germain als Swansea City was de Senegalees van onschatbare waarde voor The Blues door de winende treffer te produceren.

"Zeker door het resultaat van Liverpool was dit een heel belangrijke zege", reflecteert Ba op de clubsite van de Londenaren. "Swansea is een team dat normaal graag wil voetballen, maar na die rode kaart van Chico Flores stonden er acht of negen spelers bij hun in de zestien."

"Het was lastig om daar doorheen te komen, maar het lukte in de counter. Ik heb deze week twee mooie wedstrijden gehad, maar ik ben voor iedereen blij. Ik heb altijd alles gegeven in dit shirt en dat zal ik blijven doen tot de laatste dag, tot de laatste minuut."

Ondanks het feit dat de spits weinig speelminuten kreeg bleef Ba optimistisch. "Ik ben er altijd in blijven geloven. Ik wist dat de manager drie spitsen wilde hebben en dat ik een kans zou krijgen. Het gaat een mooi einde van het seizoen worden voor ons, de fans, voor iedereen", besluit Ba.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner