19.04.2014 18:03

Bony schiet Swansea langs Newcastle

Wilfried Bony heeft zijn ploeg Swansea City aan een late uitzege op Newcastle United geholpen: 1-2. De voormalig spits van Vitesse maakte in blessuretijd vanaf 11 meter het winnende doelpunt nadat invaller Marvin Emnes was neergelegd. Bony had Swansea eerder in het duel ook al op 1-1 gezet.

De thuisploeg was al na 23 minuten op voorsprong gekomen dankzij Shola Ameobi, op aangeven van Luuk de Jong. De Nederlander moest er een kwartier later vanaf met een enkelblessure.

Bij Newcastle stonden naast De Jong ook doelman Tim Krul en Vurnon Anita op het veld. Emnes (ex-Sparta) had gezelschap van voormalig Feyenoorder Jonathan de Guzman en doelman Michel Vorm, die in het verleden keepte voor FC Utrecht.