21.04.2014 23:04

Belangrijke zege voor Manchester City

Manchester City heeft maandag in de strijd om de Engelse landstitel een belangrijke overwinning geboekt. De ploeg won met 3-1 van West Bromwich Albion. Door de zege bedraagt het verschil met koploper Liverpool nog 6 punten en nog 1 punt met nummer 2 Chelsea. Bovendien heeft City nog een wedstrijd te goed.

De blessure van David Silva wierp wel een schaduw over de overwinning. De Spaanse voetballer moest in de tweede helft met een knieblessure op een brancard van het veld.

City leidde toen al met 3-1. Pablo Zabaleta zette zijn ploeg al na 3 minuten op voorsprong. Sergio Agüero maakte er 7 minuten later 2-0 van. Graham Dorrans bracht nog wel de spanning terug met een treffer voor de bezoekers. Maar nog voor rust zorgde Martin Demichelis voor de 3-1.