The Guardian #"> The Guardian #" />
01.05.2014 10:53

Verdrietige Ben Arfa: "Wil mijn ploeg helpen"

Hatem Ben Arfa komt weinig aan spelen toe bij Newcastle United. Waarom de Fransman weinig speeltijd krijgt weet hij ook niet. "Waarom ik niet speel? Geen idee, dat moet je aan de manager vragen”, zegt Ben Arfa tegen The Guardian.

"Na de 4-0 nederlaag tegen Manchester United hebben we een stevige woordenwisseling gehad", vervolgt Ben Arfa. "Hij wil niet dat ik speel, ik heb daar respect voor. Als hij het wil, speel ik. Ik ben hier voor de club. Ik vind het geweldig om te trainen en wil ook in de wedstrijden voetballen. Op de bank voel ik me verdrietig en gefrustreerd. Ik wil mijn ploeg helpen, maar dat kan niet."

"De manager zei dat ik meer moet scoren en meer assists moet geven. Prima, maar dan moet ik wel spelen. Ik denk dat hij geloof in mij heeft, maar hij laat het niet zien." Ben Arfa is hoe dan ook niet van plan om te vertrekken uit St James’ Park. "Als de manager zegt dat hij geen geloof in mij heeft, dan wil ik blijven. Ik wil laten zien dat ik hier kan spelen. Het wordt anders als de voorzitter zegt dat ik moet gaan, dan heb ik geen keuze", besluit de Fransman zijn betoog.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner