05.05.2014 14:24

Evra beslist binnen twee weken over toekomst

Patrice Evra weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt. De Fransman staat in de belangstelling van Internazionale en AS Monaco, maar kan ook blijven bij Manchester United.

"Ik beslis over twee weken wat ik ga doen", zei Evra over zijn toekomst in de Manchester Evening News. "Ik lieg tegen niemand. Er zijn veel geruchten: ga ik weg of blijf ik?", vervolgde de Franse international. "Op dit moment heb ik nog niets besloten. Mijn zaakwaarnemer heeft een ontmoeting met Manchester United en dan zien we wel."

Het seizoen van Evra was niet denderend. "Een ramp, een nachtmerrie", zegt Evra over het mislukte seizoen. "Het was heel slecht, we verdienen alle kritiek. We hebben niet goed genoeg gespeeld en sommige wedstrijden op een stomme manier verloren."

"Als we op het veld stonden, probeerden we elke keer te winnen, maar het was dit seizoen zo pijnlijk. Het was een nachtmerrie", ging Evra verder tegenover Sky Sports. De back dacht ook te weten wat de oorzaak was. "Ik denk dat er een gebrek aan vertrouwen was. Sir Alex Ferguson was het hart van Manchester United, een legende. Die kun je niet zomaar vervangen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner