06.05.2014 18:48

Coloccini blijft bij Newcastle

Fabricio Collocini zal ook volgend seizoen uitkomen voor Newcastle United. De langharige Argentijn had lange tijd persoonlijke problemen en aasde op een terugkeer naar zijn vaderland. Inmiddels gaat het beter met de 32-jarige verdediger en heeft hij aangegeven dat hij ook volgend seizoen op St James’ Park te bewonderen zal zijn.

Iets meer dan een jaar geleden diende Collocini een verzoek in bij zijn werkgever om de club te verlaten en terug te keren naar Argentinië. Newcastle United ging niet akkoord met het verzoek. “Ik had persoonlijke problemen”, vertelt de Argentijn tegenover Sky Sports. “Soms is het moeilijk om te kiezen tussen de problemen en het werk. Nu is het klaar en volgend seizoen zal ik hier weer zijn."

Coloccini, die tot medio 2016 vastligt bij The Magpies, kijkt al vooruit op het komende seizoen. “We zullen ons best doen en proberen in de top acht te eindigen”, vertelt hij. Newcastle United staat momenteel met nog één wedstrijd te gaan negende in de Premier League. “We zullen er alles aan doen om te verbeteren.”

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner