22.05.2014 10:13

Chadli: "Ben nooit in paniek geraakt"

Nacer Chadli kende een moeilijk debuutjaar in de Premier League. De voormalig speler van FC Twente wil echter blijven knokken en ziet een vertrek dan ook niet zitten.

De Belg had kunnen vertrekken naar Swansea City en Olympiakos, maar Chadli bleef gaan voor zijn kans bij Tottenham Hotspur. "Op een bepaald moment waren we met tien spelers voor drie posities, maar ik ben nooit in paniek geraakt", vertelt hij in De Telegraaf. "We hebben alles bij elkaar meer dan zestig wedstrijden gespeeld. Ik denk dat ik daarvan iets meer dan de helft gespeeld heb. Dat is niet slecht voor mijn eerste seizoen, maar ik denk dat ze volgend seizoen pas de echte Chadli te zien krijgen bij de Spurs."

Tijdens de tweede seizoenshelft knokte Chadli zich terug in de ploeg, daardoor ontstond er belangstelling van Galatasaray. "Galatasaray is al langer geïnteresseerd in Nacer", aldus zaakwaarnemer Daniel Evrard. "Vorig jaar toen hij nog bij FC Twente was, heb ik in Parijs al eens met Galatasaray gesproken over een transfer. Galatasaray heeft laten weten hem nog steeds een interessante speler te vinden, maar op dit moment is er niets concreet."

"Waarom zou hij ook weggaan? Nacer is in de kracht van zijn leven en zit in de mooiste competitie van Europa. Het doel voor de zomer is om bij Tottenham te blijven", aldus Evrard. Chadli zelf richt zich momenteel op het WK in Brazilië, maar is niet zeker van een plek in de WK-selectie. "Er zijn een paar zekerheden in het elftal en daar hoor ik momenteel niet bij. Het is aan mij om de strijd aan te gaan met die andere jongens."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner