05.06.2014 16:28

Aston Villa haalt concurrent voor Vlaar

Aston Villa heeft een concurrent voor Ron Vlaar aangetrokken. Philippe Senderos heeft een 2-jarig contract getekend in Birmingham en komt over van Valencia. Dat meldt Aston Villa donderdag via de officiële kanalen.

De Zwitserse verdediger zal na het WK in Brazilië aansluiten bij Aston Villa en is de eerste zomerse aanwinst van The Villans. Senderos kwam het afgelopen seizoen slechts tot elf officiële duels voor Valencia. De 29-jarige verdediger speelde in het verleden onder meer voor Arsenal en Fulham. 

Senderos is blij met zijn overstap naar Aston Villa. "Ik ben ontzettend blij met het feit dat ik voor Aston Villa ga spelen. Dit is een geweldige club met een grote historie. Het is een geweldige stap in mijn carrière", aldus de Zwitser op de clubwebsite van Aston Villa. Senderos weet dat het niet makkelijk zal worden om zich in het basiselftal te spelen. "Ik moet de concurrentie aangaan met Ron Vlaar, Ciaran Clark, Nathan Baker en Jores Okore, zij zijn stuk voor stuk goede verdedigers. Het is aan mij om voor een plek in het team te vechten", klinkt het strijdbaar. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner