17.07.2014 12:30

De Jong niet bang voor Manchester City

Siem de Jong en Newcastle United beginnen het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Manchester City. De middenvelder heeft goede herinneringen aan die tegenstander.

"Ik heb een paar jaar geleden in de Champions League tegen Manchester City gespeeld en scoorde toen drie keer in twee wedstrijden. Dat is niet slecht", aldus de middenvelder tegenover The Northern Echo. "Ik scoorde één keer in eigen huis, toen we met 3-1 wonnen. In Manchester scoorde ik twee keer. Het is leuk dat mij dat gelukt is, maar het zal heel anders worden in de eerste wedstrijd van het seizoen. Daar zijn we ons allemaal van bewust."

"Ik heb nu al het gevoel dat alles één, twee seconden sneller gaat. De looptrainingen die we hier doen, die deden we in Amsterdam ook, maar het voelt alsof het allemaal net iets sneller gaat. Ik moet een stapje extra doen om mee te komen. De trainingen zijn ook vijftien tot twintig minuten langer en er zijn wat meer gymsessies. Het voelt alsof het allemaal net iets zwaarder is, maar dat is goed. Je hebt echt het gevoel dat je aan het werk bent."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner