28.08.2014 12:30

Update: Alonso in hoofdlijnen akkoord met Bayern

Nog geen week na de presentatie van Mehdi Benatia lijkt Bayern München alweer verder te gaan op de transfermarkt. Volgens Spaanse bronnen verkast Xabi Alonso binnenkort naar de Bundesliga.

De Spaanse middenvelder, die woensdag zijn afscheid als international aankondigde, staat nu nog onder contract bij Real Madrid, maar kan bij een goed bod vertrekken. De Spaanse winnaar van de Champions League heeft genoeg financiële middelen om een vertrek van de middenvelder op te vangen.

Bayern München is nog steeds op zoek naar een vervanger van Javi Martínez. De middenvelder annex verdediger scheurde zijn kruisband af en is minimaal een half jaar uit de roulatie.

Update: 28-08-2014: 12:30:00:

De transfer van Xabi Alonso lijkt eerdaags afgerond te worden. Volgens het Franse persbureau AFP heeft Alonso een akkoord over een tweejarig contract bij Bayern bereikt. De club uit Zuid-Duitsland meldt op haar eigen website dat Bayern het in de hoofdlijnen eens is geworden met de Spanjaard. Wel moet de middenvelder nog medisch gekeurd worden en moet Bayern nog tot een akkoord komen met Real Madrid. De Duitsers hopen de transfer in de komende twee dagen af te ronden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner