01.09.2014 15:19

Update: Koeman stuurt Taïder nu al weg

De verstandhouding tussen Ronald Koeman en Saphir Taïder is nog niet geweldig. Koeman haalde de Franse Algerijn op huurbasis naar Engeland, maar volgens de BBC mag hij alweer vertrekken van de Nederlander.

Het Engelse medium baseert zich op de trainingen van Southampton. De speler kan niet wennen aan de trainingsarbeid die Koeman zijn spelers oplegt, terwijl de Nederlandse trainer zelf ook niet tevreden is over de huurling. 

Het zou hierbij gaan om de houding van Taïder, die tot honderd officiële wedstrijden kwam in de Ligue 1 en Serie A. Omdat de komst van Taïder tot stand kwam via een spelersruil, Pablo Osvaldo ging naar Inter, is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren.

Update: 01-09-2014: 15:19

Ronald Koeman heeft Saphir Taïder weer teruggestuurd naar Inter. De Algerijn werd gehuurd van de Italianen, maar de Nederlandse trainer was niet tevreden over de middenvelder.

Taïder kwam aan het begin van de vorige maand naar Engeland en werd betrokken in een ruildeal tussen Southampton en Inter. Pablo Osvaldo bewandelde de omgekeerde route, waardoor de Engelsen niet hoefden te betalen voor Taïder.

Koeman was echter niet tevreden over de mentaliteit van de middenvelder en daarom gaat Taïder, zonder ook maar één minuut gespeeld te hebben in Engeland, terug naar Milaan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner