30.08.2014 16:20

Louis van Gaal: "We vergeten te scoren"

"Ieder woord dat ik over deze wedstrijd zeg, is er eigenlijk een te veel'', zei een teleurgestelde trainer Louis van Gaal zaterdag na het gelijke spel van Manchester United tegen Burnley (0-0). "Maar goed, we kregen in deze wedstrijd wel kansen. We vergeten te scoren.''

"In de eerste helft speelden we niet goed'', vond Van Gaal. "Maar in de tweede helft ging het beter. Toen hebben we onszelf niet beloond.''

De bondscoach van het Nederlands elftal op het WK was niet blij met de scheidsrechter, die United in de slotfase een strafschop onthield. "We hadden het meeste balbezit, maar kregen toch de meeste vrije trappen tegen. Dat zegt genoeg.''

Van Gaal wacht na drie duels nog altijd op zijn eerste zege in de Premier League. United opende de competitie met een nederlaag tegen Swansea City (1-2). Vorige week hield Sunderland de nieuwe club van Daley Blind op 1-1.