06.09.2014 12:32

Nasri ziet Liverpool niet als concurrent

Samir Nasri verwacht dat Manchester City geen last zal hebben van Liverpool in de strijd om het kampioenschap. Daarentegen neemt de middenvelder zijn ex-werkgever Arsenal wel serieus. Ook Manchester United en Chelsea worden door de Fransman gezien als kanshebbers voor de titel.

"Liverpool krijgt het moeilijker, omdat zij Luis Suárez zijn kwijtgeraakt en in de Champions League spelen. Vorig seizoen hoefden zij zich alleen maar op de Premier League te focussen", vertelt de ex-international in gesprek met de Daily Mail. "In de slotfase waren zij frisser en daarmee hadden zij een voorsprong op de rest."

"Maar ik denk dat onze voornaamste rivalen Chelsea en United zullen zijn. Chelsea heeft enkele goede aankopen gedaan en Cesc Fàbregas kan Frank Lampard prima vervangen, hij is een geweldige speler. En ze hebben Diego Costa gekocht en hebben voorin dus geen problemen meer, het ziet er erg gevaarlijk uit."

"United heeft een nieuwe coach (Louis van Gaal, red.), heeft zich goed versterkt en doet niet mee in een Europese competitie. Ik verwacht daarom dat zij sterker terugkomen. Maar Arsenal zou ook mee kunnen doen, want spelers als Alexis Sánchez hebben die ploeg sterker gemaakt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner