14.09.2014 19:33

Van Gaal ziet nog verbeterpunten na ruime zege

Louis van Gaal is zeer te spreken over het vertoonde spel van Manchester United. De grootmacht wist tot vandaag nog geen enkele competitiezege dit seizoen te behalen, maar daar is nu verandering in gekomen. Tegen Queens Park Rangers werd er overtuigend met 4-0 gewonnen.

"Het is de verjaardag van mijn vrouw, dus we hebben haar een mooi cadeau gegeven", stelt Van Gaal in gesprek met het digitale thuis. De oefenmeester was vooral erg lovend over nieuwkomers Ángel Di María en Ander Herrera. "Het is altijd moeilijk om je aan te passen aan de Premier League, maar zij deden het erg goed."

"Ik zei voorafgaand aan de wedstrijd: 'We gaan een nieuwe start maken'. Ik ben erg tevreden met de doelpunten", vervolgt Van Gaal, die nog wel verbeterpunten zag. "Er zijn altijd punten die voor verbetering vatbaar zijn. Dat heb ik ook gezegd in de rust en na afloop. We hebben een nieuwe start gemaakt, maar het kan nog beter", aldus een kritische manager. "Toch ben ik heel blij met dit resultaat. We speelden dominant en maakten doelpunten. Het is ook heel belangrijk dat we opnieuw geen treffer incasseerden."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner