20.09.2014 18:10

Invalle Cissé bezorgt Newcastle een punt

Newcastle United heeft zaterdag op de valreep een pijnlijke nederlaag voorkomen in de Premier League. De dolende ploeg van manager Alan Pardew werd op het eigen St James' Park tegen Hull City gered door invaller Papiss Cissé, die in de slotfase twee keer scoorde: 2-2. Newcastle blijft desondanks met 3 punten uit vijf wedstrijden onderin de Engelse competitie bivakkeren.

Hull City kwam kort na rust op voorsprong via Nikica Jelavic. Doelman Tim Krul werd halverwege de tweede helft ook gepasseerd door Mohamed Diamé.

Dankzij de Senegalese spits Cissé wisten de 'Magpies' de derde nederlaag van het seizoen nog net te voorkomen. Daryl Janmaat speelde net als Krul de hele wedstrijd, Vurnon Anita bleef op de bank zitten naast de bekritiseerde Pardew.