23.09.2014 14:19

Frank Lampard twee maanden langer bij City

Manchester City heeft met New York City FC een akkoord bereikt over de verlenging van de verhuurperiode van Frank Lampard. De middenvelder staat twee extra maanden onder contract bij The Citizens.

Lampard vertrok na het einde van het afgelopen seizoen bij Chelsea en koos voor een Amerikaans avontuur. Omdat de competitie daar echter veel later begint wilde Lampard graag verhuurd worden. Geheel onverwachts koos Lampard opnieuw voor de Premier League, maar dit keer werd Manchester City zijn werkgever. 

De huidige kampioen van Engeland mocht eerst tot 1 januari 2015 gebruik van hem maken, maar dit is met twee maanden verlengd tot 1 maart 2015. De competitie in Amerika begint in die maand ook. 

Lampard speelde in de afgelopen speelronde tegen zijn oud-werkgever Chelsea en zoals het alleen in voetbal kan scoorde de Engelsman ook meteen een belangrijke treffer. De middenvelder maakte de 1-1, wat tevens de eindstand was.

Het pijnlijke van de contractverlenging is dat Lampard nu ook kan meespelen in de returnwedstrijd tegen zijn oud-werkgever. Chelsea - Manchester City staat namelijk 31 januari 2015 op het programma.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner