25.09.2014 10:13

Koeman ziet Clyne graag in selectie Engeland

Ronald Koemand heeft de Engelse bondscoach Roy Hodgson geadviseerd Southampton verdediger Nathaniel Clyne op te nemen in de selectie van Engeland. De Nederlandse trainer gelooft dat de 23-jarige Clyne goed genoeg is voor de eervolle taak om als International voor Engeland te spelen.

Clyne baarde dinsdag nog opzien door te scoren en ervoor te zorgen dat Southampton met 2-1 van Arsenal won in the Capital One Cup. "Ik denk dat hij er klaar voor is" aldus Ronald Koeman tegen SkySports. "Hij heeft veel ervaring, speelt al goed vanaf het begin van het seizoen en hij scoorde een fantastisch doelpunt. Ik denk zeker dat hij een goede optie is voor de bondscoach." 

De lofzang van Koeman voor de Engelse verdediger gaat door. Koeman denkt dat de voormalig jeugdinternational misschien wel de oplossing kan zijn voor bondscoach Hodgson om de rechtsback positie van Engeland goed in te vullen. "Ik ben erg blij met Clyne in ons team, omdat hij zoveel ervaring en teamspirit met zich mee brengt. Daarbij speel ik graag met een offensieve rechtsback."  

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner