25.09.2014 10:45

'Jonker tipt Van Gaal over Rodríguez'

Afgelopen zomer kon VfL Wolfburg een tranfer van Ricardo Rodríguez naar Manchester United nog tegenhouden. De interesse in Rodriguez is nog niet voorbij en dat heeft vooral te maken met Andries Jonker, inmiddels trainer van Arsenal reserves, die reclame blijft maken voor de verdediger.

Andries Jonker kent de verdediger nog van zijn tijd bij Wolfsburg en heeft volgens het Duitse magazine Kicker de verdediger warm aanbevolen bij Louis van Gaal. Mede daardoor blijft Man. United geïnteresseerd in de 22-jarige verdediger en zal het waarschijnlijk een nieuwe poging wagen de verdediger aan te trekken. De kritiek op de verdediging van Manchester United is verder toegenomen na het 5-3 verlies tegen Leicester City zondag. Versterkingen zouden nodig zijn volgens meerdere insiders bij Manchester United.

Deze speculaties leiden ertoe dat VfL Wolfsburg het contract van de verdediger zo snel mogelijk wil verlengen. "Hij staat helemaal bovenaan ons lijstje en we zullen binnenkort bij hem aankloppen om te vragen hoe het ervoor staat. Ricardo is een belangrijke speler voor ons. We denken dat zijn ontwikkeling bij ons nog niet ten einde is." aldus Wolfsburg manager Klaus Allofs.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner