29.09.2014 23:17

Newcastle United verliest ook van Stoke City

Newcastle United blijft slecht presteren in de Premier League. Het elftal van de bekritiseerde trainer Alan Pardew verloor maandag ook bij Stoke City (1-0).

Peter Crouch maakte in de vijtiende minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. Stoke City was ook de betere ploeg, al was Newcastle United in de slotfase met een schot op de lat van Jack Colback dicht bij de gelijkmaker.

Newcastle United haalde slechts drie punten uit de eerste zes competitieduels. De formatie is samen met Burnley de slechtst presterende club in de hoogste Engelse voetbalklasse.

Bij Stoke City zat Erik Pieters de hele wedstrijd op de bank, net als Bojan die vorig seizoen voor Ajax uitkwam. Oussama Assaidi mocht negen minuten voor tijd invallen. Tim Krul en Daryl Janmaat hadden een basisplaats bij Newcastle United. Vurnon Anita kreeg geen speeltijd en Siem de Jong is nog altijd geblesseerd.