30.09.2014 11:30

Carragher kritisch op doelman Mignolet

Afgelopen zaterdag speelde Liverpool op het allerlaatste moment gelijk tegen Everton. Phil Jagielka schoot een heerlijke pegel van afstand achter doelman Simon Mignolet. Dat komt de Belg op kritiek van Liverpool-legende Jamie Carragher te staan.

"Ik denk dat de beste doelmannen ter wereld, die prijzen pakken, belangrijke reddingen maken op beslissende momenten", vertelt Carragher aan Monday Night Football. "Dit was zo'n moment. Het is geen gruwelijke blunder, maar kan hij beter worden?", vraagt Carragher zich af. "Tot op dit moment is hij nog niet in staat geweest om beslissende reddingen te maken. Als dit zo door blijft gaan moet Liverpool een andere doelman gaan aantrekken."

Carragher wil bovendien niets weten van het feit dat Gerrard de schuld krijgt van het niet behaalde kampioenschap van afgelopen seizoen. "Iedereen heeft het over het moment dat Steven Gerrard onderuit gleed waardoor Liverpool de titel verloor, maar Demba Ba moest nog alleen op Mignolet af. Op zo'n moment kijk je naar de keeper en denk je 'kom op jongen, pak die bal en maak ons kampioen'. Als je daar redding brengt is dat een beslissend moment in het seizoen", aldus de voormalig verdediger van Liverpool.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner