08.10.2014 19:21

"Borini is gelukkig bij Liverpool"

Het gaat nog steeds niet echt van harte met Fabio Borini bij Liverpool. De 23-jarige Italiaan speelt al sinds 2012 in de Engelse industriestad, maar is nooit uitgegroeid tot een vaste waarde. Toch zegt zijn zaakwaarnemer dat de spits gelukkig is bij The Reds.

Dit seizoen begon Borini in de Premier League een keer in de basis en mocht hij een keer invallen. Ook in de Champions League tegen PFC Ludogorets Razgrad (2-1 winst) kreeg de speler een invalbeurt. "Op dit moment ga ik niet naar een andere club kijken als de jongen gelukkig is bij Liverpool", zegt zijn zaakwaarnemer Marco de Marchi tegen Sky Sports.

"Laten we niet vergeten dat hij alles liet om een reis te maken om via Roma in Engeland te komen", zegt De Marchi over de voetballer die eerder ook voor AS Roma speelde. "Hij is erin geslaagd om minuten te maken en in de Champions League en een basisplaats te krijgen in een competitiewedstrijd."

Borini werd wel gelinkt aan een aantal andere clubs, maar de Italiaan lijkt zijn geluk voorlopig nog te beproeven bij Liverpool
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner