25.10.2014 15:51

Manchester City onderuit bij West Ham United

Manchester City heeft zaterdag de tweede competitienederlaag van het seizoen geleden. De regerend landskampioen ging met 2-1 onderuit bij West Ham United, dat daardoor steviger in de bovenste regionen terechtkomt.

Morgan Amalfitano zette de thuisploeg in de 21e minuut op voorsprong. City zette na rust aan, raakte via Sergio Agüero en Yaya Touré de lat, maar het was Diafra Sakho die een kwartier voor tijd voor 2-0 zorgde. Doelman Joe Hart kon zijn kopbal net niet voor de lijn keren. David Silva deed direct na de 2-0 iets terug voor City, maar verder dan 2-1 kwam de miljoenenformatie ondanks een slotoffensief niet.

Wanneer koploper Chelsea dit weekend wint van Manchester United, is het gat met City en de Londenaren al acht punten.