03.11.2014 20:10

'Van Gaal moet Rojo drie maanden missen'

De verdedigende zorgen van Manchester United-trainer Louis van Gaal lijken alleen maar toe te nemen. De laatste linie is al het zorgenkindje van de Mancunians en Britse media melden dat Van Gaal moet vrezen voor een lange afwezigheid van Marcos Rojo.

De 24-jarige Argentijn viel zondag in de derby tussen Manchester City en Manchester United uit met een op het oog ernstige schouderblessure. De verdediger zou zijn schouder hebben ontwricht en de Engelse media melden dat een operatie onvermijdelijk is. Rojo zou de komende drie maanden 'out' zijn.

Van Gaal kan ook al niet beschikken over de geblesseerde verdedigers Phil Jones, Jonny Evans en Rafael. Daarnaast is Chris Smalling, die tegen Manchester City met een tweede gele kaart van het veld werd gestuurd, tegen Crystal Palace geschorst. De jonge Paddy McNair (19) zal waarschijnlijk de komende wedstrijd spelen. Van Gaal kan ook beschikken over de jongelingen Tom Thorpe (21) en Tyler Blackett (20). Zij hebben net als McNair nog maar weinig ervaring in de Premier League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner