04.11.2014 08:03

Van Aanholt valt uit bij winnend Sunderland

Sunderland heeft maandag een belangrijke zege geboekt in de Premier League. De ploeg van Gus Poyet versloeg Crystal Palace, een concurrent in de onderste regionen, met 3-1. Poyet zag tot zijn ongenoegen wel verdediger Patrick van Aanholt van het veld gedragen worden met een schouderblessure.

Van Aanholt moest vlak voor rust naar de kant toen bij een sliding waarschijnlijk zijn rechterarm uit de kom raakte. Even daarvoor had hij Steven Fletcher bediend voor de 1-0. Zijn vervanger, Wes Brown, leek de pechvogel van de wedstrijd te worden. De ervaren verdediger werkte de bal in de 55e minuut achter zijn eigen keeper. De 1-1-tussenstand leek lang de eindstand te worden, maar Jordi Gómez en nogmaals Fletcher bezorgden Sunderland alsnog de winst.

Sunderland staat na tien duels 15e, met 11 punten. Crystal Palace heeft 2 punten minder en is 17e.