08.11.2014 20:54

City ondanks twee treffers Agüero gelijk

Sergio Agüero heeft zaterdag voorkomen dat Manchester City met een nederlaag terug naar huis moest na het duel met Queens Park Rangers. De Argentijnse spits maakte twee keer een achterstand ongedaan op Loftus Road in Londen. De wedstrijd tussen de nummer voorlaatst en de nummer 3 van de ranglijst eindigde in 2-2.

Charlie Austin zette QPR, met Leroy Fer de hele wedstrijd in het veld, na ruim twintig minuten verrassend op 1-0. Agüero trok de stand nog voor rust gelijk. Halverwege de tweede helft leek een eigen doelpunt van Martín Demichelis ervoor te zorgen dat City tegen de derde nederlaag van het seizoen aan zou lopen. Agüero voorkwam dat met zijn twaalfde doelpunt van het seizoen.

City is derde na elf wedstrijden, met 21 punten. Koploper Chelsea en nummer twee Southampton wonnen zaterdag wel en liepen daardoor twee punten uit op City. QPR blijft voorlaatste.