10.11.2014 21:31

Adebayor baalt van Tottenham Hotspur-fans

Tottenham Hotspur-spits Emmanuel Adebayor baalt van zijn gemiste kans tegen Stoke City. (09-11-2014)
Tottenham Hotspur-spits Emmanuel Adebayor baalt van zijn gemiste kans tegen Stoke City. (09-11-2014)

Emmanuel Adebayor is niet blij met de supporters van zijn club, Tottenham Hotspur. De fans waren zaterdag zeer ontstemd dat hun club de vierde thuisnederlaag van het seizoen leed en dat maakten zij in woord en gebaar duidelijk.

Tottenham Hotspur ging het afgelopen weekend op White Hart Lane met 1-2 onderuit tegen Stoke City. Adebayor zat een groot deel van de wedstrijd op de bank, maar hij merkte dat de negatieve sfeer een slechte impact had op zijn team.

"Als je voor eigen publiek speelt, wil je dat ze achter je staan. Het is alsof je door een zware periode gaat en je niet welkom bent bij je familie", vertelt de Afrikaanse aanvaller in gesprek met Sky Sports. "Dat is het ergste wat er is, want dan kan je nergens naartoe. Ik zat op de bank tegen Stoke City en ondanks dat ik niet alles kon zien, merkte ik dat niemand de bal wilde."

"Het is zwaar voor de spelers. Het is niet hun fout en het is ook niet de fout van de fans, want zij willen betere resultaten zien", vervolgt Adebayors. "De fans willen een reactie van ons zien, maar op dit moment gaat het niet zoals we willen."

"Het is op dit moment misschien beter voor ons om ‘uit’ te spelen, want dan weten we op voorhand al dat we uitgejouwd worden door de tegenstander. Als je thuis speelt en je eigen fans jouwen je al na een paar minuten uit, dan is dat zwaarder."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner