22.11.2014 19:22

Borussia Dortmund vreest het ergste voor Reus

Borussia Dortmund moet het waarschijnlijk lange tijd stellen zonder Marco Reus. De Duitse aanvaller heeft zaterdag in de competitiewedstrijd tegen SC Paderborn (2-2) een zware enkelblessure opgelopen.

Trainer Jürgen Klopp vreest dat Reus de banden van diens rechterenkel heeft gescheurd door een zware charge van Marvin Bakalorz. "Waanzin, gekkenwerk'', zo brieste Klopp over de tackle op de enkel van Reus.

De vedette van Dortmund maakte tegen Paderborn juist zijn rentree na een eerdere enkelblessure. Reus tekende vlak voor rust voor het tweede doelpunt van zijn club, maar werd in de tweede helft uit de wedstrijd geschopt.

Reus verliet per brancard het veld en ging vervolgens voor onderzoek naar het ziekenhuis. "Het is heel moeilijk om nu nog over voetbal te praten'', zei Klopp na de 2-2. "Deze blessure overschaduwt de wedstrijd.''