30.11.2014 11:19

Droom Koeman: "Misschien komt het er ooit van"

Ronald Koeman heeft een droom. Ooit wil hij nog eens trainer worden van FC Barcelona. De manager van Southampton heeft het daar altijd erg naar zijn zin gehad als speler en denkt er ook als trainer te kunnen slagen.

"Barcelona is nog steeds een droom voor mijzelf. Ik heb daar mijn beste tijd gekend als profvoetballer. We wonnen veel titels en ik heb daar veel vrienden. Misschien op een dag komt het ervan. Ik ben nog altijd een jonge trainer. Maar momenteel ben ik daar niet zo mee bezig, alleen met Southampton."

Zijn ploeg treft dit weekend en volgend weekend een ploeg uit Manchester. Voor Koeman is die wedstrijd tegen Manchester United volgend weekend niet veel specialer omdat landgenoot Louis van Gaal daar de trainer is. "De wedstrijd is Southampton tegen Manchester United en niet Koeman tegen Van Gaal", stelt Koeman in gesprek met Sport.net.

"Ik zal hem na de wedstrijd uitnodigen voor een glas wijn uiteraard. Vorige week was ik op een managersmeeting in Manchester waar Louis ook was. We hebben handen geschud en een praatje gemaakt. Geen probleem. We spraken elkaar regelmatig toen hij bondscoach was en hij me belde over de spelers van Feyenoord. Ons contact is gewoon normaal."

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner