30.11.2014 17:46

Wolfsburg wint belangrijk duel van Gladbach

VfL Wolfsburg heeft zondag met succes de tweede plaats in de Bundesliga verdedigd. De formatie van trainer Dieter Hecking won op eigen veld met 1-0 van Borussia Mönchengladbach. Als de bezoekende ploeg had gewonnen waren beide ploegen in punten gelijk gekomen.

Robin Knoche zorgde al na twaalf minuten voor het enige doelpunt in de Volkswagen Arena. De thuisploeg hield vervolgens lang genoeg stand. Bij Gladbach stond Roel Brouwers de hele wedstrijd in het veld. Bas Dost mocht in blessuretijd nog een minuutje meedoen bij Wolfsburg.

Wolfsburg heeft dankzij de zege 26 punten na dertien duels, zeven minder dan koploper Bayern München. Gladbach moet genoegen nemen met de vijfde plek op de ranglijst en heeft zes punten minder dan Wolfsburg.