21.12.2014 10:07

Doelpunt zorgt voor opluchting bij Pellè

Graziano Pellè in actie tijdens Southampton - West Bromwich Albion. (23-08-2014)
Graziano Pellè in actie tijdens Southampton - West Bromwich Albion. (23-08-2014)

De opluchting van Graziano Pellè was groot. De spits won met Southampton eindelijk weer eens en was ook trefzeker. "Eindelijk", reageerde de oud-Feyenoorder na afloop.

Southampton zat vijf wedstrijden zegen, maar zaterdag was het tegen Everton (3-0) weer eens raak voor de ploeg van manager Ronald Koeman."Ik ben heel blij. We deden weer wat we aan het begin van het seizoen deden. Zelf scoren en geen tegendoelpunten krijgen", zei Pellè volgens De Telegraaf.

"Ik ben heel blij voor iedereen. Voor de spelers die hun debuut maakten en voor de spelers die altijd meedoen. We misten flink wat spelers door blessures en schorsingen, maar daar wil ik het niet over hebben. Dat zou niet respectvol zijn naar hun vervangers."

"Wie er ook speelt, diegene moet bewijzen dat hij het shirt van Southampton waard is. Dat heeft iedereen vandaag gedaan. We hebben laten zien dat we wedstrijden kunnen winnen als we ons niveau halen en met de goede instelling spelen", besluit de Italiaan.

Het doelpunt tegen Everton was voor Pellé zijn achtste competitietreffer. Dat is evenveel als oud-Vitesse-spits Wilfried Bony. Topscorer in de Premier League is Sergio Aguëro. Hij maakte al veertien doelpunten.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner