27.12.2014 14:57

'Fellaini langer aan de kant dan verwacht'

Hij krijgt de laatste weken steeds meer speeltijd bij Manchester United, maar de ploeg lijkt Marouane Fellaini lang te moeten missen. Volgens Britse media heeft de lange middenvelder zijn ribben gebroken op de training van de Engelse formatie.

Fellaini speelde vorig seizoen mee in zestien competitiewedstrijden, maar nu staat het totaal al op elf duels. De Belg raakte vroeg in het seizoen geblesseerd, maar is in de afgelopen tien speelronden een vaste kracht in het elftal van Louis van Gaal.

De laatste wedstrijden van Manchester United miste de voetballer echter vanwege ziekte, maar de media in Engeland weten wel beter. Fellaini ligt lang uit de roulatie nadat hij twee weken geleden zijn ribben brak op de training na de wedstrijd tegen Liverpool.

Als dit nieuws op waarheid berust, zal Fellaini nog een flink aantal wedstrijden missen. Manchester United speelt in de komende vijf wedstrijden nog vier keer in de Premier League. Tottenham Hotspur, Stoke City, Southampton en Queens Park Rangers zijn de tegenstanders, terwijl Yeovil Town in de FA Cup staat te wachten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner