01.01.2015 18:16

Swansea in blessuretijd naar punt tegen QPR

Swansea City heeft donderdag in blessuretijd een punt weten te pakken tegen Queens Park Rangers. De club uit Londen was in de eerste helft op voorsprong gekomen door een treffer van Oranje-international Leroy Fer. Wilfried Bony (ex-Vitesse) tekende in de 92e minuut voor de 1-1.

Fer was al na twintig minuten trefzeker. De middenvelder pikte de bal op een meter of twintig van het doel op. Met een hard schot passeerde hij de kansloze doelman Lukasz Fabianski. QPR leek de voorsprong in het restant van de wedstrijd vast te houden. Bony, twintig minuten voor tijd ingevallen, bracht alsnog de gelijke stand op het scorebord. Swansea speelde toen al met tien man na een rode kaart voor Wayne Routledge. Marvin Emnes speelde het laatste half uur bij Swansea.

Aston Villa kreeg al na een kwartier een flinke domper te verwerken tegen Crystal Palace. Aanvoerder Ron Vlaar verliet het veld met een knieblessure. De ploeg uit Birmingham wist vervolgens ook zonder Vlaar niet te winnen van de laagvlieger uit Londen: 0-0.