11.01.2015 19:29

'Assaidi staat voor vertrek naar Midden Oosten'

Oussama Assaidi (l.) gaat helemaal uit zijn dak nadat hij vlak voor tijd de winnende treffer tegen Chelsea maakt. (07-12-2013)
Oussama Assaidi (l.) gaat helemaal uit zijn dak nadat hij vlak voor tijd de winnende treffer tegen Chelsea maakt. (07-12-2013)

Oussama Assaidi is per direct teruggekeerd naar Liverpool. Volgens Stoke City-trainer Mark Hughes vertrekt de Marokkaanse Nederlander binnenkort naar het Midden Oosten.

"Ossie is een beetje gefrustreerd dit seizoen. Hij heeft namelijk niet zo veel speeltijd gekregen als hij zou willen", vertelt Hughes aan Sky Sports. Vorig seizoen speelde Assaidi negentien competitieduels op huurbasis voor Stoke, daarin was hij vier keer trefzeker. Dit seizoen kwam hij negen keer in actie namens 'The Potters', maar hij begon slechts eenmaal in de basis. Op verzoek van Liverpool is de huurovereenkomst stopgezet. 

"Een consequentie van zijn weinige speeltijd is dat Liverpool verzocht heeft de huurovereenkomst te beëindigen. Dat hebben we geaccepteerd. Hij heeft namelijk een aanbieding vanuit een Midden Oosten gekregen", vervolgt de oefenmeester. "Door zijn vertrek hebben wij weer de mogelijkheid om een nieuwe speler te huren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner