29.01.2015 10:42

'Koeman wil voormalig Eredivisie-sterspeler'

Filip Đuričić rust even uit tijdens de training van 1. FSV Mainz 05. (25-11-14)
Filip Đuričić rust even uit tijdens de training van 1. FSV Mainz 05. (25-11-14)

Southampton-trainer Ronald Koeman is nog niet klaar op de transfermarkt. De Nederlandse oefenmeester wil wederom een oude bekende uit de Eredivisie naar de Premier League halen.

Filip Đuričić staat volgens The Daily Mail hoog op het verlanglijstje van Koeman. De Servische middenvelder annex aanvaller stond tot de zomer van 2013 onder contract bij sc Heerenveen. Đuričić was uitgeleerd in de Eredivisie en koos voor een avontuur bij SL Benfica. Een groot succes werd dat echter niet. Đuričić speelde pas elf competitieduels namens Benfica.

De Serviër koos er daarom voor om zich afgelopen zomer te laten verhuren. Đuričić speelt momenteel voor het Duitse 1. FSV Mainz 05, maar ook in de Bundesliga is Đuričić geen succes. De middenvelder had in het begin een basisplaats, maar is die inmiddels kwijtgeraakt. De Duitse club zou volgens het Britse medium willen meewerken aan de transfer van Đuričić door het huurcontract te laten ontbinden, daardoor kan Đuričić de overstap maken naar Southampton. Đuričić heeft in Portugal nog een contract tot medio 2018.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner