29.01.2015 22:01

Olić nieuwe collega Van der Vaart bij HSV

Donderdagavond ontbrak Ivica Olić tijdens de afsluitende training bij VfL Wolfsburg. De Kroaat zal vrijdag waarschijnlijk deelnemen aan de voorbereidende training van HSV op het duel met Köln.

Het Duitse voetbalblad Der Kicker sprak met een gelukkige Olić: "Ik ben blij dat we een oplossing gevonden hebben. Ik denk dat alle partijen tevreden zijn. Ik ben erg blij met HSV, dat is een mooie uitdaging!" De Kroaat hoopt komende zaterdag meteen zijn eerste minuten te maken voor HSV: "Ik ben nu 35 en ben goed voorbereid. Ik ben klaar om tegen Köln te spelen."

HSV-aanvoerder Rafael van der Vaart is tegenover Bild verheugd over de komst van Olić: "Het is super dat 'Ivi' bij ons komt voetballen. Hij is een goede aanvaller met een super persoonlijkheid."

De mega-deal tussen Chelsea en VfL Wolfsburg rondom André Schürrle heeft de weg vrijgemaakt voor Olić. De 35-jarige Kroaat gaat donderdagavond nog richting Hamburg en zal vrijdagochtend een medische check ondergaan. Olić zal een contract tekenen tot de zomer van 2016.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner