04.02.2015 09:59

Robben baalt van gelijkspel met tien man

Ondanks dat Bayern München in de eerste helft met tien man kwam te staan tegen Schalke 04, wist de koploper van de Bundesliga een gelijkspel uit het vuur te slepen. Arjen Robben was echter niet tevreden, want Bayern kwam nog op een voorsprong.

"We hebben gestreden, gelopen en goed gevoetbald tegen een ultra-defensieve tegenstander", kijkt de Nederlandse sterspeler terug op de wedstrijd. "We hadden de controle over het spel en dat met een man minder. Het resultaat is echter ergerlijk", vindt de international. "Natuurlijk speelden we met tien man, maar als je met 1-0 voorstaat en je laat dan Höwedes de 1-1 maken, dan mag dat niet gebeuren."

Uit een corner kopte de Duitse verdediger van Schalke 04 raak, vlak na de openingstreffer van Robben. Het viel op dat de mandekker volledig vrijstond in de zestien van Bayern München. "In de Champions League kan zo'n tegendoelpunt dodelijk zijn", mokt Robben na. Bayern München beschikt nog over een voorsprong van twaalf punten op nummer twee VfL Wolfsburg.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner